Veelgestelde vragen

Bekijk hier veelgestelde vragen over de Quickscan. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op of stel uw vraag telefonisch aan ons team:

Contact      Bel ons   

faq

Binnen welke termijn kan de Quickscan in gebruik worden genomen?

Nadat we uw akkoord hebben ontvangen plaatsen wij uw Quickscan testsite online. U kunt zelf de content verwerken in het CMS systeem, of wij doen dat voor u. Nadat deze content is verwerkt kan de Quickscan direct online worden gezet.

Voldoet Quickscan aan de richtlijnen voor digitale toegankelijkheid (WCAG?)

Quickscan voldoet aan de WCAG (Web Content Accessibility Guidelines). Het zijn de internationale richtlijnen voor digitale toeganke­lijkheid. Online initiatieven van Gemeenten in Nederland moeten voldoen aan deze richtlijn.

Kan de Quickscan in de huisstijl van onze gemeente worden uitgevoerd?

De Quickscan passen we aan met het logo en basiskleuren van de huisstijl van uw gemeente. 

Is de basisfunctionaliteit aan te vullen met eventuele specifieke wensen?

Uw Quickscan kan worden uitgebreid of aangepast met maatwerk volgens specifieke wensen. Deze werkzaamheden verrichten wij op basis van een vast uurtarief van € 95,-

Kan ik zelf de content van de Quickscan onderhouden?

Ja, het gekoppelde onderhoudsysteem (CMS), maakt het door de eenvoudige, gebruikersvriendelijke opzet makkelijk om aanpassingen door te voeren. Dit systeem ontwikkelen wij op basis van input van onze klanten, dagelijkse gebruikers dus!

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.